Over BRUIN&WIT

Vers én Glutenvrij?

Voor coeliakie patiënten is het niet altijd even makkelijk om vers, glutenvrij brood te kopen. Voor wie vers brood wilde moest dat tot op heden meestal zelf bakken. BRUIN&WIT heeft daar sinds 2015 verandering in gebracht.  Wij bakken  elke vrijdag versgebakken glutenvrij brood. Ons diepvries assortiment is ook 7 dagen per week verkrijgbaar in de supermarkt. Bekijk hier het actuele overzicht van supermarkten.

Fijn voor coeliakie patienten en voor iedereen gezond en lekker!

 
BRUIN&WIT bakt speciaal voor u

Iedere vrijdag zijn onze ambachtelijke bakkers ´s ochtends vroeg in de weer om de broden die u besteld heeft te bakken. Zodra uw bestelling klaar is, gaan de broden rechtstreeks vanuit de bakkerij naar uw thuisadres. Vrijdag VERS gebakken, vrijdag VERS in huis.

Bezorging

Woont u in postcodegebied 4800 T/M 5299  of  5600 T/M 5709 dan bezorgen wij het brood bij u thuis. Bezorgkosten zijn €3,99 v.a. €50,- is de bezorging graits.

Afhalen

UIteraard kunt u het brood ook vers afhalen. Wij werken samen met Bakkerij de Koning in Dongen. Vrijdag middag vanaf 15:00 kunt u uw bestelling daar ophalen.

Houdbaarheid

Na bezorging zijn al onze glutenvrije producten minimaal 3 dagen vers houdbaar. Omdat onze broden dagvers bij u thuis worden bezorgd, zijn ze uitermate goed geschikt om in te vriezen. TIP: bewaar het brood bij voorkeur op een donkere plek, dat verlengt de houdbaarheid.

Glutenvrij

Bij BRUIN&WIT wordt alleen met glutenvrije producten gewerkt. In de bakkerij wordt NOOIT gewerkt met producten die gluten bevatten!

Coeliakie

www.glutenvrij.nl is de website van de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV). Daar vindt u alle informatie over een glutenvrij leven.